Nákuný košík

Čo je kaskádová fermentácia 2.0?

Spoločnosť Dr. Niedermaier Pharma GmbH sa už desaťročia venuje výskumu trojstupňového fermentačného procesu – tzv. kaskádovej fermentácii. Tento proces fermentácie (kvasenia) napodobňuje prirodzené trávenie potravy v našej tráviacej sústave (ústa, žalúdok, črevá).

Ovocie, orechy a zelenina, ktoré vstupujú do fermentačného procesu, sa rozložia na lepšie stráviteľné zložky. Sekundárne rastlinné látky sa v priebehu fermentácie koncentrujú a menia, v tejto podobe sú pre naše telo ľahšie vstrebateľné.

Nový vylepšený proces fermentácie

Pôvodný fermentačný proces patentovaný v roku 2004 prešiel optimalizáciou a vylepšením, výsledkom čoho je kaskádová fermentácia 2.0. Uvedená a patentovaná bola v roku 2021.

Kaskádová fermentácia 2.0 je ďalším míľnikom v oblasti viacstupňovej fermentácie. Vstupné suroviny sú vybrané tak, aby priniesli čo najlepšie výsledky pri podpore imunitného systému.

Suroviny pre fermentáciu

Čo pribudlo do novej receptúry?

Výsledkom viacstupňového fermentačného procesu je elixír REGULATESSENZ®, ktorý je základom všetkých Regulat® produktov. Nová receptúra esencie REGULATESSENZ® 2.0 bola vyvinutá so zameraním na zdravú a silnú imunitu. Bola rozšírená o 5 nových surovín (mrkva, jablko, granátové jablko, maliny a zázvor). Vďaka nim bola dosiahnutá vyššia koncentrácia cenných sekundárnych rastlinných látok a ich metabolitov.

Ďalšie informácie o inovovanom viacstupňovom fermentačnom procese nájdete tu ↓↓↓.

Novinky a tipy do vašej schránky

Nakupujte výhodne a žite zdravšie